ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (FDA)

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν αξιολογηθεί από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων και δεν έχουν την πρόθεση να διαγνώσουν ή να θεραπεύσουν οποιαδήποτε ασθένεια.
Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε πρόγραμμα χορήγησης καινούριων διατροφικών συμπληρωμάτων. Για τυχών απορίες όσον αφορά τα προϊόντα παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών πριν την αγορά σας.

• Η Κανναβιδιόλη (CBD) είναι ένα φυσικό συστατικό της βιομηχανικής Κάνναβης.

• Η naturalpower.gr δεν προσφέρει κανένα προϊόν από Μαριχουάνα. Δεν υποστηρίζουμε ή προωθούμε τη χρήση κανενός είδους ναρκωτικών ή άλλων ουσιών.

Καθ’ όλη την έκταση της ιστοσελίδας μας, οι όροι «εμείς», «μας» και «εμάς» αναφέρονται στις ομάδες και προϊόντα των Encoda™, Enecta™, και Cannabios™ αντίστοιχα. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, ο πελάτης συμφωνεί με τους όρους χρήσης, οι οποίοι δύναται να υποστούν αλλαγές στο μέλλον. Πρόσβαση στην ιστοσελίδα επιτρέπεται προσωρινά, και διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε ή να αλλάξουμε οποιοδήποτε προϊόν ή τιμή χωρίς ειδοποίηση. Δεν εγγυόμαστε πως η ποιότητα οποιουδήποτε προϊόντος, πληροφορίας, ή άλλου υλικού προς αγορά θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.