15 Ιαν 2018

 Η κανναβιδιόλη μπορεί να συμβάλει στην χαλάρωση

Είναι πολύ σημαντικό για κάθε αθλητή να γνωρίζει πώς μπορεί να χαλαρώσει. Παρόλα αυτά, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα – ειδικά μετά την άσκηση. Η κανναβιδιόλη μπορεί να βοηθήσει τόσο το μυαλό όσο και το σώμα να ηρεμήσει, καθιστώντας έτσι πιο εύκολο να αλλάξει η διάθεση του αθλητή και να χαλαρώσει. Οι αθλητές μπορούν να επωφεληθούν από αυτό καθώς μπορούν να ασχοληθούν με διαφορετικές εργασίες σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ο πολύτιμος χρόνος που γλιτώνουν μπορεί αργότερα να αξιοποιηθεί σε περισσότερη προπόνηση.

 Η κανναβιδιόλη μπορεί να βελτιώσει τις διατροφικές συνήθειες

Οι αθλητές συχνά ακολουθούν πολύ αυστηρές δίαιτες. Τις περισσότερες φορές, μέσος αθλητής καταναλώνει πάρα πολλές θερμίδες καθημερινά έτσι ώστε να μπορέσει να αντλήσει την απαραίτητη ενέργεια για την άσκηση του. Αυτό μπορεί να μετατραπεί σε μια εξαιρετικά αγχωτική κατάσταση. Ευτυχώς η κανναβιδιόλη μπορεί να αυξήσει την όρεξη, βοηθώντας έτσι τον αθλητή να μπορέσει να καταναλώσει μεγάλα γεύματα και συχνά σνακς. Μακροπρόθεσμα, ο αθλητής θα είναι σε θέση να καταναλώσει περισσότερη πρωτεΐνη, ασβέστιο και βιταμίνες για να φτάσει στην κορυφή.

 Η κανναβιδιόλη βοηθάει στον ύπνο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι αθλητές δυσκολεύονται να κοιμηθούν. Αρχικά, είναι πιθανό να αντιμετωπίζουν άγχος που έρχεται ως αποτέλεσμα της πίεσης που δέχονται. Είναι επίσης πιθανό να νιώθουν υπερβολικά ενεργητικοί λόγω της μεγάλης ποσότητας θερμίδων που έχουν καταναλώσει κατά την διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον – όπως θα γνωρίζει οποιοσδήποτε αθλείται – οι αθλητές αντιμετωπίζουν πόνους που δεν τους επιτρέπουν να αποκοιμηθούν. Η κανναβιδιόλη μπορεί να βοηθήσει στον ύπνο τους αθλητές, με την έννοια ότι συμβάλλει στο να καταφέρουν να αποκοιμηθούν νωρίτερα τη νύχτα. Οι επιπλέον ώρες ξεκούρασης τους επιτρέπουν να νιώσουν ανανεωμένοι όταν έρχεται το επόμενο πρωί. Πρόκειται ουσιαστικά για την υγεία και την ευημερία.

Όλο και περισσότεροι αθλητές στρέφονται προς την κανναβιδιόλη. Το καλύτερο όλων, είναι ότι όποιος αγαπάει την άσκηση μπορεί να επωφεληθεί με τον ίδιο τρόπο.

Leave your thought