Η Natural Power, είναι το πρώτο κατάστημα της Βορείου Ελλάδος και της Θεσσαλονίκης που διαθέτει αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα βιομηχανικής και κλωστικής κάνναβης.

Λίγα λόγια από μας

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα, οι διατροφικές μας συνήθειες, μας οδήγησαν να ξεχάσουμε τα φάρμακα που γεννήθηκαν από τη φύση και που για πολλά χρόνια βοηθούσαν το ανθρώπινο είδος να ξεπερνά προβλήματα υγείας.

Είναι ευτυχές το γεγονός πως παρατηρείται ολοένα και μεγαλύτερη στροφή μεγάλου μέρους του πληθυσμού στον υγιεινό τρόπο ζωής και στη χρήση φυσικών, βιολογικών προϊόντων.
Σταδιακά, επέρχεται και η απομυθοποίηση κάποιων στρεβλών απόψεων για τα προϊόντα κάνναβης που η φύση προίκισε με ευεργετικά συστατικά που ανακουφίζουν και βοηθούν στη διατήρηση της υγείας.

Οι δημιουργοί αυτής της σελίδας είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ερευνήσει για τους ίδιους πρώτα τον υγιεινό τρόπο ζωής, τον έχουν συνειδητά υιοθετήσει και μετά από συνεχή και ενδελεχή ενημέρωση, πληροφόρηση και ενασχόληση με το αντικείμενο επιθυμούν να συμβάλουν στην αλλαγή στάσης των ανθρώπων.
Μέσα από την υποστήριξη διακεκριμένων γιατρών που πιστεύουν στις τεράστιες δυνατότητες της βιομηχανικής-κλωστικής κάνναβης, για ιατρική χρήση αλλά και ώς συμπλήρωμα διατροφής για την βελτίωση της ποιότητας ζωής, καθώς και με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την βιομηχανική κάνναβη (ΦΕΚ Β, 929/2016), το οποίο έδωσε άδεια σε ένα τέτοιο εγχείρημα να ξεκινήσει στην Ελλάδα, τολμούμε να συμβάλουμε στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας με βάση τη βιομηχανική-κλωστική κάνναβη.(Cannabis Sativa L).

Επιθυμία μας είναι, να αφυπνίσουμε τις συνειδήσεις και να τις απομακρύνουμε από τις υπάρχουσες προκαταλήψεις σχετικά με τη χρήση προϊόντων από βιομηχανική-κλωστική κάνναβη.
Δε εφησυχάζουμε μόνο στην εμπορία βιολογικών προϊόντων βιομηχανικής-κλωστικής κάνναβης, αλλά, παράλληλα ενημερωνόμαστε συνέχεια γύρω από τα ζητήματα υγείας και θωράκισης του οργανισμού με προϊόντα από κάνναβη, ώστε να παρέχουμε και τη σωστή πληροφόρηση σε όσους ενδιαφέρονται για αυτά.
Γιατί πιστεύουμε, πως η υγεία στηρίζεται στην πρόληψη και γι αυτό στόχος μας είναι η ενίσχυση του οργανισμού με τα φυσικά και αγνά βάμματα με CBD που προσφέρουμε. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ευεξία και η πνευματική διαύγεια με τον πιο φυσικό και αγνό τρόπο, πάντα με σεβασμό στη φύση και στο περιβάλλον.

Στην NaturalPower θα βρείτε καταπληκτικά προϊόντα με κανναβιδιόλη και αλλα θρεπτικα συστατικα που υπάρχουν στο φυτό της κανναβης, από τις εταιρίες Enecta®, Elixinol, Endoca, τη σειρά από τα αγνά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης της Cannacura, Cannabios&Trompetol, CBDoil για κατοικίδια από την Actidiol,ελληνικά προιόντα κάνναβης απο τις εταιριες KannaBio,Arcan,Cannama και απο το Καννάβι, καλλυντικά και βρώσιμα προιόντα της εταιρίας India, όπως και ατμοποιητες.

Για τα προϊόντα μας συνεργαζόμαστε, μόνο με τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, για να παρέχουμε στους πελάτες μας τα πιο καινοτόμα, 100% φυσικά προϊόντα από αγνά εκχυλίσματα κάνναβης. Είναι πιστοποιημένα από ανεξάρτητα εργαστήρια με το πρότυπο ISO 22000: 2005, και βιολογικά πιστοποιημένα.
Με την επιλογή προϊόντων προερχόμενα από συγκεκριμένες εταιρίες, οι οποίες πραγματοποιούν οικολογικές καλλιέργειες για την παραγωγή των προϊόντων, βοηθάμε τη φύση χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον και ταυτόχρονα να ενισχύεται η βιοποικιλότητα.

Είμαστε ενάντια στη χρήση και προώθηση κάθε είδους ναρκωτικών και λοιπών βλαβερών ουσιών. Να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας πριν αρχίσετε ένα νέο διαιτητικό πρόγραμμα με συμπληρώματα CBD, κανναβιδιόλης.

Η NaturalPower.gr, είναι η πρώτη επιχειρηση με φυσικό κατάστημα(Αιγαίου 8 Καλαμαριά-Κηφισιά, τηλ. 2314038519) στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη που διαθέτει αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα βιομηχανικής-κλωστικής κάνναβης.

Δυνατά μας σημεία
  • Γνώση του αντικειμένου
  • Συνεχείς ενημέρωση
  • Σωστή καθοδήγηση
  • Αξιοπιστία προϊόντων
  • Ταχεία εξυπηρέτηση
Αποστολή μας

Η ποιότητα μετράει!

Μέσα από την υποστήριξη από διακεκριμένους γιατρούς που πιστεύουν στις τεράστιες δυνατότητες της βιομηχανικής κάνναβης, για ιατρική χρήση, αλλά και υποστηρικτική της ποιότητας ζωής, και ταυτόχρονα με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την βιομηχανική κάνναβη, μας άνοιξε το δρόμο και τολμούμε να συμβάλουμε στην ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας προσφέροντας βιολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας.
Με μια ματιά

Καινοτομία στη υγεία.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ερευνήσει για τους ίδιους πρώτα τον υγιεινό δρόμο διαβίωσης, τον έχουν συνειδητά υιοθετήσει και μετά από συνεχή και ενδελεχή ενημέρωση, πληροφόρηση και ενασχόληση επιθυμούν να συμβάλουν στην αλλαγή στάσης των υπόλοιπων συνανθρώπων.
Ευτυχία Κοσκινά
Natural Power, CEO
Δε εφησυχάζουμε μόνο στην εμπορία βιολογικών προϊόντων βιομηχανικής κάνναβης, αλλά παράλληλα ενημερωνόμαστε συνέχεια γύρω από τα ζητήματα υγείας και θωράκισης του οργανισμού.
Αναστάσιος Κοσκινάς
Natural Power, Co-founder
Επιθυμία μας, είναι να αφυπνίσουμε τις συνειδήσεις και να τις απομακρύνουμε από τις υπάρχουσες προκαταλήψεις σχετικά με τη χρήση προϊόντων βιομηχανικής κάνναβης.
Λάμπρος Αντωνούδης
Natural Power, Co-founder
Πιστεύουμε, πως η υγεία στηρίζεται στην πρόληψη και γι'αυτό στόχος μας είναι η ενίσχυση του οργανισμού με τα φυσικά και αγνά βάμματα βιολογικής CBD.

Είσαι επαγγελματίας;

Έχεις επιχείρηση που ασχολείται με τα θεραπευτικά βότανα;
Ψάχνεις για τιμή χονδρικής;